2019+ Chevy Blazer Forum banner

Porady dotyczące zakupu modelu Blazer z 2021 roku

562 views 10 replies 5 participants last post by  Lee  
#1 ·
Mam 2020 Blazer 3.6 AWD. Żadnych problemów, ale mój samochód ma jeszcze niski przebieg.

Mój syn rozważa zakup 2021 3.6 AWD z 80 tysiącami mil, certyfikowanego używanego od dealera. Zastanawiamy się, na co uważać i jak niezawodny prawdopodobnie będzie (i jak długo wytrzyma).

Jakieś przemyślenia?

#2 ·
Mam 2020 Blazer 3.6 AWD. Żadnych problemów, ale mój samochód ma jeszcze niski przebieg.

Mój syn rozważa zakup 2021 3.6 AWD z przebiegiem 80 tys. mil, certyfikowanego jako używany od dealera. Zastanawiamy się, na co zwrócić uwagę i jak niezawodny prawdopodobnie będzie (i jak długo będzie działał). Jakieś sugestie?
Mamy 21 Blazer LT2 z przebiegiem 46 tys. mil. Uwielbiam go. W zeszłym tygodniu wymieniono mi chłodnicę i zespół paliwowy za 1268,00 USD, ale na szczęście kupiłem gwarancję do 48 tys. mil. Poza tym uwielbiam go. W zeszłym roku kupiliśmy 24 Blazer Premier i planujemy wymienić 21 na nowego 26 Blazera, gdy tylko będą dostępne. Jak dotąd jest to mój trzeci Blazer i wszystkie trzy mi się podobały. (Nawiasem mówiąc, wszystkie trzy miały silnik V6).

Powodzenia!

Bernie

This post has been deleted