2019 Chevy Blazer Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
73 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
A few weeks ago, the guidelines disappeared from my backup camera view and they have not returned. I was doing a little research and found a Buick forum where there seemed to be a few people with this issue. From what I can remember, it was fixed with a software update at the dealership.

Has anyone else experienced this or had it fixed? Thanks in advance for any insight!

2019 Blazer Leather (3LT) w/ Sound & Tech Package
 

·
Registered
Joined
·
58 Posts
Now that you mention it, I have never seen them in the Blazer either. Although I have not missed them. I also got a new GMC AT4, and it did not have them either. I messed with the different camera views in the truck to turn them on. I will have to try that in the car.
 

·
Registered
Joined
·
73 Posts
Discussion Starter #3
I figured it out. There is a digital button in the camera view screen that shuts off the lines. It also shuts off the backup sensors. I believe this setting is for trailer towing. It's the first button on the second row of buttons. I must have hit that a few weeks ago... Here are some pics:

622


623


624


Problem is, my aerial view is gone now...
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
When stating issues, please include your Blazer model (Base LT, 2LT, RS, Premiere, etc) because all models don't have the same equipment.
 

·
Registered
Joined
·
73 Posts
Discussion Starter #5
When stating issues, please include your Blazer model (Base LT, 2LT, RS, Premiere, etc) because all models don't have the same equipment.
I have 3LT in my signature but added the info to the post just to make the info easier to find...
 
1 - 5 of 5 Posts
Top